Domov Blog Náš jarný BREZZA magazín 2019

Náš jarný BREZZA magazín 2019

Autor: Veronika Čopíková

Jarné vydanie magazínu BREZZA je pestré a plné rôznorodých tém - od receptových inšpirácií, rozhovorov so zaujímavými osobnosťami, cestovateľských tipov a lifestyle článkov až po zber byliniek a ich spracovanie.

 

Prečo sme magazín spoplatnili?

Aby sme vám mohli prinášať inšpiratívne čítanie pravidelne. Vytvoriť jedno číslo si vyžaduje desiatky až stovky hodín od tvorby textového a fotografického obsahu, mailovej komunikácie, nahadzovania a úprav v InDesigne, jazykových korektúr až po správu sociálnych sietí. Stále sa učíme a snažíme sa vám prinášať to najlepšie - neokukané, vyskladané s dôrazom na sezónu a s citom. Dúfame, že sa vám výsledok bude páčiť a podporíte nás kúpou. :)

 

Takto nám Monika cez víkendy robila na magazíne gramatické korektúry

BREZZA Jar 2019

V tomto vydaní sme pre vás vytvorili tieto rubriky:

Veľkonočné, ale aj iné sezónne recepty, či dezerty

BREZZA Jar 2019

Článok o jarných bylinkách a radostí z trhu

BREZZA Jar 2019

Cestovanie po Severnej Amerike, Patagónii a Edinburgu

BREZZA Jar 2019

Rozhovory s foodblogerom, barmanmi, Karolínou z jankivsiblings.com a so Soňou z tvoritalubit.com

BREZZA Jar 2019

Článok o alternatívnych obchodoch v malých mestách

BREZZA Jar 2019

Párová yoga

BREZZA Jar 2019

Môže sa vám páčiť

Napíšte komentár


Použitím tohto formulára vyjadrujete súhlas s podmienkami ochrany súkromia.

Top
Veronika Čopíková
Ahoj, vieš že máme aj svoj lenivý klub? Toto sú jeho výhody.
Holler Box

Staň sa členom môjho lenivého klubu!

Každý týždeň dostaneš na email nový recept, moje novinky z gastro sveta a zľavu na môj magazín a kuchársku knižku.

   

CHCEM BYŤ ČLENOM

Holler Box