1,7 tis.
Jarné vydanie magazínu BREZZA je pestré a plné rôznorodých tém - od receptových inšpirácií, rozhovorov so zaujímavými osobnosťami, cestovateľských tipov a lifestyle článkov až po zber byliniek a ich spracovanie.
Prečo sme magazín spoplatnili?
Aby sme vám mohli prinášať inšpiratívne čítanie pravidelne. Vytvoriť jedno číslo si vyžaduje desiatky až stovky hodín od tvorby textového a fotografického obsahu, mailovej komunikácie, nahadzovania a úprav v InDesigne, jazykových korektúr až po správu sociálnych sietí. Stále sa učíme a snažíme sa vám prinášať to najlepšie - neokukané, vyskladané s dôrazom na sezónu a s citom. Dúfame, že sa vám výsledok bude páčiť a podporíte nás kúpou. :)
Takto nám Monika cez víkendy robila na magazíne gramatické korektúry

V tomto vydaní sme pre vás vytvorili tieto rubriky:
Veľkonočné, ale aj iné sezónne recepty, či dezerty

Článok o jarných bylinkách a radostí z trhu

Cestovanie po Severnej Amerike, Patagónii a Edinburgu

Rozhovory s foodblogerom, barmanmi, Karolínou z jankivsiblings.com a so Soňou z tvoritalubit.com

Článok o alternatívnych obchodoch v malých mestách

Párová yoga
