Nové číslo magazínu BREZZA sa nesie v duchu tradičnej jesene. Okúzľujúco farebná, voňavá po domácom pečenom čaji, hrejivých polievkach a koláčoch, ktoré nám kedysi robievali naše maminy. Vydanie má formát B5, ideálny na zbalenie do kabelky a čítanie v autobuse, vo vlaku či v posteli. 130 strán vytlačených na matnom papieri, po ktorom vám prsty prechádzajú s radosťou a vy sa tešíte z každého jedného detailu na fotografii.
Veronika Čopíková
Volám sa Veronika a som zakladateľka blogu lenivakucharka.sk a minimalistického magazínu brezza.sk. Už viac ako 5 rokov vám prinášam rýchle a jednoduché recepty, ktoré som pretavila aj do vydania kuchárskych kníh Lenivá kuchárka a Lenivá kuchárka 2. Získala som viaceré ocenenia - 1. miesto v súťaži Bloger roka 2017 v kategórii Gastronómia, 2. miesto v súťaži Bloger roka 2018 v kategórii Food a Najlepší WordPress blog v roku 2018. Moja prvá kniha vyhrala cenu Kniha roka od Panta Rhei. Účinkovala som v relácii RTVS Tajomstvo mojej kuchyne a v televízii Markíza v rannej relácii Teleráno.
2 komentáre
Váš časopis som si objednala prvý krát. Veľmi sa mi páči akým spôsobom je organizovaný a štylizovaný. Určite si ho každý mesiac rada prečítam.:)
Ahoj Anežka, veľmi pekne ďakujem za spätnú väzbu k magazínu BREZZA :) Teším sa, že ho máš doma a páči sa ti jeho celkové spracovanie :) Magazín vychádza štvrťročne, takže si ho môžeš prečítať každé tri mesiace :)