Čo si dáme na raňajky?
Prvý sladký recept v novom roku je tu. :) A bude to recept voňajúci zimou, snehovými závejmi a najmä hrsťou perníkového korenia, lebo to mi toto ročné obdobie najviac pripomína.…
Na prípravu čokoládovej babky som sa už chystala už niekoľkokrát, no vždy mi do toho vošli nejaké sezónne ingrediencie, z ktorých som „musela“ pripraviť chutný dezert plný ovocia. No s…
Makové úsmevy, čerešničky v blúzke a nezabudnuteľná Hana Hegerová s pesničkou Čerešne. To všetko sa mi vybaví, keď píšem tento recept na čerešňový koláč s makom. Tentokrát som si pre…
Túto bábovku by som s prehľadom mohla nazvať aj „rýchlo-bábovkou“. Cesto máte hotové za 15 minút, popri pečení dáte do poriadku kuchyňu a hneď po vychladnutí sa môžete pustiť do…
Recept na francúzsky slaný koláč alias zeleninový quiche, ste si vypýtali nedávno na mojom Instagrame. A keďže poslednú dobu u nás prevažujú najmä bezmäsité jedlá, pustila som sa do prípravy…
Banánový chlieb je pre mňa asi najdokonalejšou kombináciou banánov, vlašských orechov a mojej obľúbenej čokolády. Ak máte doma zrelé banány (šupka je pokrytá čiernymi škvrnami, v niektorých prípadoch je šupka…
Keď sa povie tvarohová bábovka, vybavia sa mi hrozienka. A hneď za nimi tuzemský um, vôňa zakázaného a oblizovanie pohárikov od alkoholu, pretože ako deti sme chceli vedieť, ako chutí…
Cez víkendy si rada doprajem bohaté raňajky. Väčšina z nich zahŕňa vajíčka – na sladko i na slano, pričom poslednú dobu mám najradšej vajíčkovú pomazánku. Asi to bude tým, že…
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
Každý týždeň dostaneš na email nový recept, moje novinky z gastro sveta a zľavu na magazín a kuchársku knihu