Najlepší okamih na písanie receptu je práve vtedy, keď dojete jedlo, o ktorom sa chystáte písať. Chuťové dojmy sú vtedy intenzívnejšie a vy presne viete, čo chcete svojím receptom odovzdať. …
Ingrediencia
bryndza
-
-
Teplé počasie mi dáva zabrať. Vyhriaty panelákový byt, rozhorúčené chodníky a žltá tráva. V mysli som sa radšej preniesla do Talianska, privoniavam k citrónovníkom, prechádzam sa levanduľovým políčkom a nechávam …
-
Bryndzové halušky robím najradšej začiatkom leta z májovej bryndze, pretože má jemnú, maslovú chuť. Tradične sa robia bryndzové halušky zo zemiakov, ale keď mám máličko času a chuť na halušky, …
-
Dnes sa s vami chcem podeliť o môj prvý videorecept. Bryndzová nátierka je neskutočne chutná a pritom tak jednoduchá. Stihnete popritom naložiť prádlo do práčky, postaviť nedeľnú polievku a jednou …