Patríš medzi milovníkov tradičných receptov a zošitkov popretkávaných receptami starých mám? Ak to máš podobne ako ja, mám pre teba pripravený tradičný recept, ktorý chutí ako od babičky – plnená…
paprika
-
-
Bon appétit! Najnovší recept na blogu začínam rovno s prianím, lebo tento tradičný francúzsky pokrm ti určite bude chutiť. :-) Francúzske ratatouille sa v našich končinách preslávilo aj vďaka krásnej…
-
Vitaj, máj! Tento mesiac je mojím posledným v súčasnej práci a s ním prichádza aj viac času na prípravu nových receptov, tretej kuchárskej knihy, výletov do prírody a nepoznaných miest,…
-
Prvý februárový recept rozvoniava pečenou paprikou, chrumkavými vlašskými orieškami a spomienkami na letné cherry paradajky. Asi badáte, že dnešné riadky píšem s nedočkavosťou príchodu jari, prvej sezónnej zeleniny a prebúdzajúcej…
-
Dnešný recept som pre vás pripravila ešte začiatkom januára a musím sa priznať, že odvtedy sa u nás varí pravidelne každý týždeň. :D Paradajkové krupoto je ultra jednoduché na prípravu,…
-
Dodnes si pamätám francúzske zemiaky, ktoré sme robievali doma. Všetko muselo byť nasekané nadrobno, od jemnej salámy, po uvarené vajíčka. Príprava nám dala vždy zabrať. Jedlo bolo super, na druhý…
-
Trh už prekvitá zelenými farbami – od byliniek po zeleninu, skoré zemiaky, prvé sadeničky a usmiatych ľudí. Všetko kvitne a ja mám kopec inšpirácie, čo variť a piecť, takže sa…