R adosť a chuť tohto dezertu pre mňa spočíva vo vzájomnom prepojení vrstiev – kávových piškót, nadýchaného krému z mascarpone, žĺtok a smotany a snehového poprašku kakaovej posýpky. Jednoduchý taliansky…
spolupráca
-
-
Paella sa mi spája so slnečnou Barcelonou, obedom pri mori a osviežujúcim kokteilom Sangria. Šafranová ryža, kombinácia morských plodov a kopec zeleniny, ktoré príjemne zasýtia a zároveň rozšíria obzory v…
-
Vitaj, máj! Tento mesiac je mojím posledným v súčasnej práci a s ním prichádza aj viac času na prípravu nových receptov, tretej kuchárskej knihy, výletov do prírody a nepoznaných miest,…
-
Čokoládový tart
Autor: Veronika ČopíkováMilovníci čokolády zbystrite pozornosť! Dnes sa s vami podelím o výborný a pritom jednoduchý recept na čokoládový tart. V tomto prípade vám nebude stačiť jeden kúsok koláčika, lebo hneď zatúžite po tom, aby ste…
-
Nedávno som vám spomínala, že Veľká noc či iné významné sviatky sa u nás nenesú len v tradičnom šate. Okrem mojej obľúbenej veľkonočnej hrudky, ktorá u nás nikdy nesmie chýbať a robíme ju v dvoch…
-
Olivový hummus
Autor: Veronika ČopíkováAko tak pozerám do kalendára, Veľká noc je už za rohom! Tentokrát mi začiatok roka ubehol ultra rýchlo a človek sa ani nenazdá a bude tu máj a s ním…
-
Blíži sa jar a s ňou aj všetky milé stretnutia s našimi blízkymi. U nás doma som zaviedla tradíciu nedeľných dlhých raňajok a vždy keď máme pred sebou voľný víkend,…
-
T ento recept zaznamenal veľký úspech už pri jeho uverejnení pred pár rokmi. Keďže mám však zásadu neustále sa zlepšovať v receptoch, ktoré s vami zdieľam, posledný týždeň som šperkovala recept…