Paella sa mi spája so slnečnou Barcelonou, obedom pri mori a osviežujúcim kokteilom Sangria. Šafranová ryža, kombinácia morských plodov a kopec zeleniny, ktoré príjemne zasýtia a zároveň rozšíria obzory v…
citrón
-
-
Vitaj, máj! Tento mesiac je mojím posledným v súčasnej práci a s ním prichádza aj viac času na prípravu nových receptov, tretej kuchárskej knihy, výletov do prírody a nepoznaných miest,…
-
Olivový hummus
Autor: Veronika ČopíkováAko tak pozerám do kalendára, Veľká noc je už za rohom! Tentokrát mi začiatok roka ubehol ultra rýchlo a človek sa ani nenazdá a bude tu máj a s ním…
-
Ak by som si mala vybrať len jedno jedlo, ktoré dokážem jesť stále dookola, boli by to cestoviny. :) Dajú sa pripraviť na desiatky spôsobov, využijete v nich sezónne ingrediencie,…
-
Leto nám pomaly končí, o čom svedčí aj dnešné počasie. Ešte nás však čaká krásne babie leto, pomaly sa sfarbujúce jesenné lístie, ktoré ihrá všetkými farbami a posledné pikniky či…
-
Tiež ste si vždy túžili spraviť fotku v levanduľovom poli? :) Ešte nedávno sme za nimi museli cestovať do ďalekého a nádherného francúzskeho Provensálska, no dnes nájdete niekoľko levanduľových polí…
-
V živote ženy sú chvíle, keď si jednoducho potrebuje do niečoho zahryznúť. A prinajlepšom do niečoho, na čom si nevyláme zuby a neohrozí svoju krvopotne vydobytú štíhlu líniu. Skrátka pochutná…
-
Krása spočíva v maličkostiach. Niekedy nám ich hľadanie ide ťažšie, inokedy sa nám zase ponúkajú na každom kroku. Vôňa jesene vo vzduchu, šum padajúceho lístia, záhorácka pôda, ktorá vám doslova…