Čo dobrého si pripraviť z baklažánu? Túto otázku som si kládla vždy, keď som prechádzala pomedzi zeleninové stánky na trhu. Niekoľko trhovníkov na našom trhu má v ponuke nádherné odrody…
parmezán
-
-
S jesenným počasím prichádza obdobie farebných a hrejivých polievok, ktoré dokonale zasýtia a potešia telo i dušu. Tieto aspekty spĺňa aj najnovší recept na taliansku zeleninovú polievku minestrone. Polievka minestrone…
-
Dodnes si pamätám na prvé sústo tohto cuketového rizota. Chutilo ako leto – tak sviežo a ľahko, s prísľubom dovolenky a morského vánku, ktorý vás pošteklí na pleciach a do…
-
Dnešný recept na tekvicové rizoto som pripravovala so slúchadlami v ušiach, tancujúc po kuchyni a vychutnávajúc si každú etapu prípravy. A tých krokov síce nie je veľa, nakoľko je rizoto…
-
Tento víkend sme zvrtli novú variáciu rizota! Pôvodne som chcela spraviť tekvicové, ale z debničky na mňa „žmurkali“ voňavé cherry paradajky, takže bolo spontánne rozhodnuté v prospech dnešného receptu na…
-
Dnes mám pre teba pripravený recept na francúzsku cibuľovú polievku. Dokonalosť mnohých jedál podľa mňa spočíva práve v ich jednoduchosti. A pri tejto francúzskej cibuľačke to platí všetkými desiatimi. :)…
-
Ak by som si mala vybrať len jedno jedlo, ktoré dokážem jesť stále dookola, boli by to cestoviny. :) Dajú sa pripraviť na desiatky spôsobov, využijete v nich sezónne ingrediencie,…
-
Milí gastronauti, dnes mám pre vás pripravený recept na krémovú polievku, ktorá dokonale zasýti a zohreje od hlavy až po päty. Polievka je zahustená zemiakmi a nenájdete v nej žiadnu…
- 1
- 2