Milujem víkendy! Aj keď tie moje sú zväčša naplnené do sekundy tvorbou nových receptov na blog, jeho zlepšovaním, foto-výletmi a vytváraním nášho magazínu BREZZA. Na túto cestu som sa však…
vanilka
Čo všetko si môžeme vyrobiť z vanilky?
-
-
Zvažujete kúpu Remosky? Alebo patríte medzi šťastlivcov, ktorí ju podedili od babičky? Ja mám za sebou zatiaľ tretie pečenie a už sa teším na skúšanie domáceho chleba z Remosky, ktorý mi…
-
V kuchynskom svete je len pár značiek, po ktorých túžia moje ruky. Kvalitný kuchynský robot, ktorý urobí všetku prácu za mňa, je zatiaľ nedosiahnuteľné číslo 1 :D Po dnešku však…
-
Hrnčekový koláč u mňa symbolizuje sladkú príchuť detstva. Sinky na kolene, chlieb s ramou a cukrom a rozvoniavajúci hrnčekový koláč s ovocím, ktorý na mňa žmurká z babičkinej okennej parapety.…
-
Tohtoročnú jahodovú sezónu začínam receptom na jahodový koláč s posýpkou. Skladá sa z 3 vrstiev – tenučkého chrumkavého cesta, cukrových jahôd ochutených čerstvou šťavou z citróna a zdravšej posýpky s…
-
Jedli ste už niekedy palacinky pečené v rúre? Ja som na nich natrafila už dávnejšie a priznám sa, že odvtedy mi vŕtali v hlave. Od prípravy ma odrádzalo len zháňanie…
-
Na ryžový nákyp nemá väčšina z nás pekné spomienky. Väčšinou sa nám spája so školskou jedálňou a suchou ryžou zaliatou ovocím. Skrátka spomienka, ktorú sa snažíme pochovať v hĺbke tej…
-
Keď som pred 2 rokmi zakladala tento blog, jedným z mojich snov a túžob bolo ocitnúť sa s niektorým z mojich výtvorov v časopise. Po roku sa mi môj sen…